На Миколаївщині за добу загасили три пожежі (ФОТО)


08:4403.03.2023

2 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 06:19 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Садовій с. Лук’янівка Привільнянської територіальної громади Баштанського району загорілась господарча споруда. На місце направлено відділення 7 державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та ще одну споруду. О 07:26 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м, її причина встановлюється.

О 13:43 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що через необережне поводження з вогнем на відкритій території по вул. Південній м. Очаків Очаківської ТГ Миколаївського району загорілись сміття та суха трава. Вогнеборці 22 ДПРЧ вберегли від вогню 4 житлові будинки, які знаходились поруч із осередком горіння. О 15:20 пожежу ліквідовано на площі 1 га.

О 17:19 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання сухої трави та сміття, на цей раз на території приватного домоволодіння по вул. Перемоги с. Костянтинівка Миколаївського району. На місце направлено відділення 1 ДПРЧ. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок. О 17:19 пожежу ліквідовано на площі 500 кв. м, попередня причина її виникнення — необережне поводження з вогнем.

Загалом від ДСНС залучались 4 спецавтомобілі та 12 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, 28 лютого підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube