CREA-центр Миколаєва відчинив двері: на першому офлайн майстер-класі малювали… кухонними губками (ФОТО)


17:3303.03.2023

Сьогодні, 3 березня,  в CREA-центр Миколаєва відбулася перша офлайн подія – майстер-клас з живопису відомої миколаївської художниці Поліни Лютер у супроводі культурологині та експертки з живопису Любові Бабенко.

Про це повідомили в CREA-центрі, передає Інше ТВ.

Як зазначив координатор CREA-центру, керівник регіональних ініціатив та проектів ЄС Артем Ващиленко , така творча подія знакова для центру креативних індустрій.

Гості заходу відтворили на полотні морські пейзажі, бо тематикою майстер-класу було Чорне море, що дуже ідейно, адже саме в рамках транскордонного проєкту Black Sea Basin в Миколаєві створено центр креативних індустрій, покликаний розвивати творче життя міста.

Допомогу у створенні шедеврів всебічно надала відома миколаївська художниця Поліна Лютер. Також учасники змогли отримати вичерпну інформацію про поточний ситуацію у світі живопису та мистецтва від культуролога Любові Бабенко.

“Творчість немає ніяких обмежень: якщо ми хочемо малювати, то можна малювати усім, чим завгодно. Сьогодні за допомогою кухонних губок, пензлів, будівельного акрилу та кольорових пігментів ми цікаво намалюємо море”, – зазначила художниця.

Для участі у наступних івентах слідкуйте за анонсами для попередньої реєстрації.

Як повідомляло Інше ТВ, У CREA-центрі Миколаєва провели «Креативні розмови» та розказали про підтримку Європою митців (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube