«Я вимушений піти, щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег»: Фроленко пішов з посади заступника голови Миколаївської облради (ДОКУМЕНТ)


21:2601.03.2023

1-й заступник голови Миколаївської облради Володимир Фроленко сьогодні, 1 березня, написав заяву про дострокове припинення його повноважень.

Документ він розмістив на своїй сторінці в Фейсбук, передає Інше ТВ.

Володимир Фроленко був обраним в Миколаївську облраду від ОПЗЖ, до обрання на посаду заступника голови облради очолював фракцію цієї партії в обласній раді.

Заяву про дострокове припинення повноважень Володимир Фроленко пояснює тиском на нього та його колег.

«Понад два роки я працював на посаді першого заступника голови обласної ради на благо Миколаївської області.

Цей шлях для мене був дуже непростим. Люди, які знають мене близько, розуміють про що я! Сьогодні я без сорому можу дивитися в очі кожному, хто віддав за мене свій голос. Але наступив той час, коли я вимушений піти. Щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег.

Я залишаюсь депутатом Миколаївської обласної ради. Вдячний кожному, хто був поруч, кожному з ким я працював пліч-о-пліч ці роки, апарату обласної ради. Хочу сказати з впевненістю – кожен з вас на своєму місці і є професіоналом своєї справи.

Я впевнений, що правда буде за нами!», – написав Фроленко в доповнення до опублікованої заяви.

«Я вимушений піти, щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег»: Фроленко пішов з посади заступника голови Миколаївської облради (ДОКУМЕНТ) 1
«Я вимушений піти, щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег»: Фроленко пішов з посади заступника голови Миколаївської облради (ДОКУМЕНТ) 3

Як повідомляло Інше ТВ, 31 березня 2022 року фракція партії “Опозиційна платформа – За життя” у Миколаївській обласній раді ухвалила рішення про саморозпуск.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube