Мешканці Миколаївщини знов віддали шахраям великі гроші – 120 тис.грн.


09:4701.03.2023

В обох випадках на гачок аферистів потрапили жінки-пенсіонерки.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

27 лютого до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління звернулась 79-річна місцева мешканка, яка повідомила, що їй зателефонував незнайомець та повідомив, що її донька потрапила у ДТП і терміново потрібні кошти на операцію. Схвильована пенсіонерка одразу ж надала незнайомцю свою адресу. Невдовзі до потерпілої прийшов чоловік, якому вона віддала 67 тисяч гривень.

Декількома днями раніше до відділення поліції №2 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 60-річної жінки про те, що вона також стала жертвою шахрайських дій, через які втратила 65 тисяч гривень. Зі слів потерпілої, їй зателефонував нібито представник банку та під приводом перевірки карткового рахунку випитав персональні дані.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. 190 КК України «Шахрайство».

Шановні громадяни, правоохоронці закликають бути пильними та обережними під час телефонної розмови з незнайомцями, особливо, коли аферисти намагаються випитати ваші особисті данні або реквізити банківських карток. Ні в якому разі не повідомляйте конфіденційну інформацію особам які вам телефонують. Бережіть свої заощадження!

Як повідомляло Інше ТВ, Поліція Миколаївщини встановлює шахраїв-псевдобанкірів, які ошукали вознесенця майже на 100 тисяч гривень



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube