Біля Марʼїнки особливо ефективно діють бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, – Зеленський (ВІДЕО)


23:0522.02.2023

Володимир Зеленський в традиційному зверненні розповів про важливі події дня.

Так, він розповів про спілкування з випускниками військових академій, які будуть відправлятися в діючу армію і нові бригади, які зараз формуються.

Президент повідомив про дипломатичний марафон.

-Говорив з 4 лідерами держав. В розмові з президентом Пакістану відзначили важливість збереження вірності статуту ООН та цілісності нашої держави. Обговорили наші зусилля щодо гарантування продовольчої безпеки та наявні загрози такій безпеці. Вже 7 місяців працює наша зернова ініціатива, за цей час 43 країни світу отримали понад 22 млн.тонн продовольства завдяки нашому морському експорту. Це вагомий внесок в світову продовольчу безпеку і стабілізацію світового продовольчого ринку. Якби не ця наша ініциатива. то зараз відбувалися б процеси політичного і соціального хаосу в деяких країнах Африки і Азії. Але якби ця наша ініціатива працювала на повну потужність, якби Росія не намагалася її загальмувати, ми б змогли відправити на експорт більше продовольчої продукції, – сказав Володимир Зеленський і запевнив, що партнери добре усвідомлюють ці процеси і деструктивну роль Росії в них. Крім того, це важливо нам, бо близько 1 млн. українців працюють в морській експортній сфері.

Президент розповів про спілкування з президентами Естонії та Уганди, а ввечері – з прем’єром Британії – “дуже потужно працюємо разом для посилення наших воїнів і наближення нашої перемоги”.

Зеленський зазначив, що було б добре, якщо би всі наші партнери розуміли нас так, як Британія.

-Як і завжди, протягом дня отримував доповіді наших військових, керівників сектору оборони та безпеки. Зокрема, сьогодні міністр внутрішніх справ Ігор Клименко доповів про формування нових бригад «Гвардії наступу». Результати хороші.

Провів кілька підготовчих зустрічей у контексті подальших санкційних кроків нашої держави. Ми не будемо збавляти тиск на ворога – як зовнішнього, так і внутрішнього. Деталі повідомлю.

Хочу сьогодні відзначити бійців 15-го полку Національної гвардії, які боронять Луганщину і не лише захищають наші позиції, але й так нищать ворога, що реально обмежують наступальні можливості окупанта на конкретному напрямку. Дякую вам, хлопці!

У районі Марʼїнки Донецької області особливо ефективно діють бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, які щодня й щоночі стримують атаки ворога. У тому районі відбувається чи не половина всіх атак за цим напрямком. Наші воїни стоять міцно. Дякую!За минулу добу є результат у 5-го окремого штурмового полку та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які хоробро знищують ворога на півдні від Бахмута. Дякую, воїни!

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, Зеленський подякував десантникам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади за хоробрість і влучність (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube