Будинки без дахів. Як виглядає Очаків на Миколаївщині після ракетних атак армії рф (ФОТО)


09:2826.01.2023

Очаківську громаду Миколаївщини регулярно обстрілюють російські військові.

Але за останній час наймасштабніша ракетна атака була 9 січня.

Як виглядає місто Очаків зараз, показав проект Радіо Свобода «Новини Приазовʼя».

Перше, що впадає в очі, – будинки без дахів. Оскільки обстріли продовжуються, пошкодження від російських снарядів не встигають ліквідовувати.

Додамо, що у Очакові досі стоїть пам’ятник Суворову, але місцеві повісили на нього «Послання русні».

Як повідомляло Інше ТВ, 13 січня в Очакові на Миколаївщині поховали трирічного хлопчика, який помер від розриву серця внаслідок російських обстрілів.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів Очакова 9 січня було 15 поранених, 200 будинків пошкоджено. 10 січня стало відомо, що поліція Миколаївщини зафіксувала в Очакові і сусідніх громадах понад 300 пошкоджених російськими обстрілами об’єктів житлової та цивільної інфраструктури (ФОТО).

Також повідомлялось, що 10 січня Миколаївська ОВА відправила до Очакова 2 вантажівки з ОСБ-плитами (ФОТО). Ввечері 10 січня мер Миколаєва повідомив, що комунальники Миколаєва допомагають наводити лад в Очакові після російського обстрілу 9 січня (ФОТО). 11 січня В Очаків передали ще 1110 листів ОСБ (ФОТО), і вчора ж комунальники Миколаєва «зашили» всі вікна в пошкодженій російськими обстрілами лікарні Очакова (ФОТО). 12 січня туди відправили ще 1125 кв.м металопрофілю і стільки ж гідробар’єру (ФОТО).

Також повідомлялось В Очакові після супервибуху пошкоджено понад 5 тис. будинків, — заступник міського голови Олексій Васьков (ВІДЕО)

Місце вибуху в Очакові на вчора виглядало так (ВІДЕО)

За вчора, 25 січня, на Миколаївщині росіяни двічі обстріляли Очаківську громаду.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube