В Снігурівській громаді на Миколаївщині відкрили об’їзд зруйнованого мосту через магістральний канал в напрямку Херсону (ВІДЕО)


18:3920.01.2023

В Снігурівській громаді на Миколаївщині відкрили об’їзд зруйнованого мосту через магістральний канал в напрямку Херсону.

Про це повідомив начальник Снігурівської МВА Іван Кухта, передає Інше ТВ.

За інформацією І.Кухти, було зроблено величезний об’єм роботи, зокрема, по облаштуванню дороги “в чистому полі”, де раніше ніколи не було автошляхів.

«Об’їзд в Херсонському напрямку вже відкрито! Тепер працюємо над тим, аби підсипати дорогу та зробити її проїзною», – написав начальник Снігурівської МВА в доповнення до відео.

Участь в облаштуванні об’їзду брали Служба автомобільних доріг в Миколаївській області, Управління каналів річки Інгулець, Миколаївський філіал «Ростдорстрой». За словами І.Кухти, вони працювали навіть в новорічні і різдвяні свята.

Як повідомляло Інше ТВ, У Снігурівській громаді ввели в експлуатацію тимчасовий міст через річку Інгулець, споруджений особовим складом 36-го шляхо-відновлювального полку Державної спеціальної служби транспорту.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube