Лікарням Миколаєва передали дизельні генератори (ФОТО)


15:4613.01.2023

У лікарні швидкої медичної допомоги обладнання вже встановили. Керівник закладу Олександр Дем’янов каже, що новенький генератор допоможе забезпечити безперервне постачання води:

«Це дозволить зробити процес водозабезпечення лікарні автономним, адже якщо немає світла, то немає і води. Сьогодні ми впевнені у своїй енергонезалежності».

Про це інформують в Миколаївській міській раді з посиланням на Гуманітарний штаб Центру підтримки бізнесу (очільник – Артем Ващиленко), передає Інше ТВ.

Сучасні генератори потужністю 7-9 кВт допомогли придбати іноземні партнери – некомерційна організація Fodack (США). Представник Fodack Кен Ворд зауважив, що миколаївці справжні оптимісти, і він радий допомогти незламному місту.

«Я дійсно бачу ту роботу, яку ви виконуєте заради однієї мети – вижити, – сказав він. – Ми боремося з двома ворогами, перший з яких війна. Звісно, ми хочемо виграти і хотіли б перемогти ще вчора. Але ми також боремося за те, щоб вижити: мати питну воду, їжу, щоб просто жити».

Генератори передали до Миколаївського пологового будинку №3, Миколаївської лікарні швидкої допомоги, Миколаївської лікарні №3, лікарням у м. Баштанка та смт. Березнегувате.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві будуть компенсувати багатоквартирним будинкам закупку генераторів – міськрада проголосувала за програму



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube