Миколаїв відвідала делегація Данського Червоного Хреста (ФОТО)


09:2613.01.2023

12 січня м. Миколаєва завітали поважні гості – делегація Данського Червоного Хреста на чолі з генеральним секретарем Андерсом Ладекарлом та представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Про це повідомили в Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, передає Інше ТВ.

«Під час зустрічі з головою Миколаївської Обласної Організації Товариства Червоного Хреста України Андрієм Скороходом були обговорені головні партнерські задачі у сфері надання гуманітарної допомоги у регіоні та оглянуто локації надання гуманітарної допомоги мешканцям м. Миколаєва. Представники Данського Червоного Хреста побували у шпиталі Українського Червоного Хреста, Сервісному центрі з надання психосоціальної підтримки населенню, аптеці Червоного Хреста, на пунктах видачі гуманітарної допомоги та виробництва питної води, а також у геріатричному центрі. 3 метою оцінки потреб населення, домівки яких нещодавно постраждали від обстрілів, було організовано зустріч з мешканцями міста, які зазнали матеріальних втрат. За підсумками візиту були визначені пріоритетні напрямки для подальшої партнерської співпраці з метою спільного подолання негативних наслідків війни у регіоні», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку грудня минулого року делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста побувала на Миколаївщині (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube