Делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста прибула на Миколаївщину (ФОТО)


16:3808.12.2022

У четвер, 8 грудня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім разом зі своїм заступником Юрієм Гранатуровим провели робочу зустріч з делегацією Міжнародного Комітету Червоного Хреста (штаб-квартира в Женеві) на чолі з президентом Мір’яною Сполярич-Еггер, директором з операцій Мартіном Шуппом, начальником персоналу Еліз Москіні та іншими фахівцями, які працюють по всьому світу.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

В ході зустрічі обговорили низку дуже важливих питань стосовно енергетичної незалежності медичних закладів Миколаївської області, фінансування окремих життєво важливих соціальних проєктів. Були намічені подальші системні кроки стосовно відновлення об’єктів з життєзабезпечення міста Миколаєва та Миколаївської області. Також у ході зустрічі зазначалось, що Миколаївська ОВА вже тривалий час активно співпрацює з цією потужною міжнародною організацією і має великі позитивні наслідки співпраці.

«Дякуємо нашим міжнародним партнерам за суттєву всебічну допомогу нашій області», – сказав Віталій Кім.

Також очільник області наголосив, що наразі допомога від партнерів потрібна більше Херсонській області, проте Миколаївщина потребує допомоги у забезпеченні альтернативними джерелами опалення для лікарень.

Як повідомляло Інше ТВ, в листопаді Миколаїв відвідали глави іноземних дипломатичних місій 20 країн (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube