В Снігурівській громаді на Миколаївщині поліцейські ексгумували тіла семи цивільних, які через окупацію були поховані з порушеннями (ВІДЕО)


11:1427.12.2022

На звільненій від російських окупантів території Миколаївщини продовжуються стабілізаційні заходи, зокрема робота слідчих із ексгумації тіл померлих.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У селі Центральне 82-річна жінка загинула внаслідок потрапляння ворожого снаряду в двір свого помешкання. Саме в цей момент старенька перебувала на подвір’ї та отримала численні міно-вибухові травми. Через окупацію селища рідні поховали родичку поміж дерев у садку прямо на території домоволодіння.

Ще одне тіло засудженого, який відбував покарання у місцевій виправній колонії та помер через хворобу, було ексгумоване із подвір’я закладу.

Також на городі приватного будинку у селі Вавілове правоохоронці виявили поховання ще однієї 64-річної місцевої мешканки, яка померла через хворобу, та родичі поховали її самостійно на території домогосподарства.

Провели ексгумацію місцевого мешканця, що загинув через ворожі обстріли у селі Любомирівка. Дружина поховала його на подвір’ї.

Ще трьох померлих місцеві жителі поховали на місцевому кладовищі.

Правоохоронці провели ексгумацію померлих та направили їхні тіла на судово-медичну експертизу. Після встановлення остаточної причини смерті тіла повернули родичам для перепоховання за усіма звичаями.

Як повідомляло Інше ТВ, Журналісти дізнались про обставини загибелі трьох малих дівчат в селі Новопетрівка на Миколаївщині під час окупації (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube