Скандал в міськраді Южноукраїнська на Миколаївщині: на столах депутатів від ОПЗЖ розлили рідину, схожу на кров, поклали дитячі іграшки та взуття (ВІДЕО)


11:5220.12.2022

У сесійній залі Южноукраїнської міськради 20 грудня на столах, за якими зазвичай сидять представники колишньої фракції ОПЗЖ, було розставлене дитяче взуття, іграшки та розлита рідина, схожа на кров.

Про це повідомляє “ЮжкаNEWS.City”.

На 34 чергову сесію 20 грудня зібралися депутати, керівники установ, ЗМІ та інші. Присутні були вкрай збентежені тим, що побачили: розлита кров, взуття, іграшки.

Секретар ради Олександр Акуленко переніс пленарне засідання на пів години, щоб дати змогу технічному персоналу прибрати. Проте воно так і не відбулося через відсутність кворуму, засідання призначене на нову дату – 22 грудня, четвер. Ця сесія мала важливе значення: у порядку денному було питання про бюджет на 2023 рік.

Наразі відповідальність за криваву акцію ніхто не взяв. Секретар ради повідомив, що проводитиметься службове розслідування з метою виявлення осіб, що вчинили провокацію. До зали міськради прибуло чимало правоохоронців. Серед присутніх був і головний суддя Южноукраїнського міського суду.

Те, що відбувалося, на власні очі бачив очільник Вознесенськї районної адміністрації Сергій Шурабура. Разом з юристом він прибув на чергову сесію, щоб розібратися в напруженій ситуації, яка останнім часом складається в Южноукраїнській міськраді, і був шокований побаченим.

Як повідомляло Інше ТВ, В Раді збирають підписи для позбавлення представників ОПЗЖ депутатських мандатів (ДОКУМЕНТ)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube