Звірі серед нас. В Миколаєві тітка-опікун била 11-річну племінницю залізною ложкою для взуття


22:1114.12.2022

В Миколаєві тітка-опікун била 11-річну племінницю залізною ложкою для взуття.

Але у дитини вистачило сміливості попросили про допомогу у сусідів.

Таку жахливу історію в Фейсбук розповіла керівник Служби у справах дітей Миколаївської міськради Юлія Кравченко, передає Інше ТВ.

«11-річна дівчинка, сирота, о 10 вечора прибігла до своїх сусідів в сльозах зі слідами побоїв залізною ложкою для взуття, які завдала їй її опікун, рідна тітка… Просила прихистити її та зашторити вікна, щоб тітка раптом не знайшла і не забрала. Побої підтверджені СМЕ, порушено кримінальне провадження, у позачерговому порядку винесено рішення про негайне відібрання дитини.

Забрали дівчинку в один з наших дитячих будинків сімейного типу, які поки прихистять її тимчасово, а потім може й назовсім візьмуть, якщо їй там сподобається, за що їм величезна вдячність. Впевнена – відігріють.

Але дитину травмовано не лише фізично, а й психологічно, просто жахливо: дівчинка залякана настільки, що в неї просто тваринний страх перед новими людьми, істерика, вона закриває весь час своє обличчя, ховається по кутам, як маленьке звірятко зі страху, що її можуть повернути до тітки…

Якою треба бути звірюкою до своєї рідної племінниці, щоб довести до такого стану дитину», – написала Юлия Кравченко.

Зараз з дівчинкою працюють психологи, і прогрес вже є.

Керівниця Служби у справах дітей просить не зволікати, якщо ви бачите ознаки насильства на дитині, – одразу викликати поліцію і повідомляти Службу у справах дітей.

Як повідомляло Інше ТВ, Фінляндія готова прийняти 100 дітей-сиріт з України з їх опікунами на час війни



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube