Справа жителя Миколаєва, який, який попри заборону суду, знущався над власною матір’ю, пішла до суду


18:5108.12.2022

Правопорушнику  загрожує покарання у вигляді обмеження волі до двох років.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У серпні Центральний  районний суд Миколаєва стосовно 34-річного місцевого мешканця виніс обмежувальний припис, в якому заборонив чоловікові перебувати у місці проживання та перебування своєї матері, та у будь-який спосіб спілкуватися із нею упродовж шести місяців.

Проте чоловік через деякий час порушив вказаний припис,  прийшов додому до своїх батьків, ображав їх нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою, чим вчинив відносно них домашнє насильство. За вказаним фактом поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.173-2 КУпАП.

Порушивши заборону наближатися до власної матері, зловмисникові було повідомлено про підозру у вчинені кримінального проступку, передбаченого ст. 390-1 КК України «Невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників». Санкція статті передбачає покарання до двох років обмеження волі.

Нині дізнавачі відділення поліції №1 Миколаївського районного управління закінчили розслідування та направили обвинувальний акт до прокуратури, яка скерувала їх до суду для розгляду та прийняття рішення згідно з нормами чинного законодавства.

Як повідомляло Інше ТВ, Поліцейські офіцери громад Миколаївщини вручили кривдникам жовті та червоні картки (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube