Поліцейські офіцери громад Миколаївщини вручили кривдникам жовті та червоні картки (ФОТО)


18:3030.11.2022

У рамках проведення всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» поліцейські офіцери Вознесенської, Олександрівської, Бузької та Шевченківської громад відвідали за місцем проживання осіб, які перебувають на профілактичному обліку поліції у зв’язку із вчиненням домашнього насильства.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Із правопорушниками правоохоронці провели індивідуально-профілактичні бесіди, направлені на недопущення скоєння повторних фактів домашнього насильства.

Крім того, кривдники отримали від поліцейських попередження у вигляді жовтих та червоних карток, які за аналогією із футбольними картками арбітра мають стати для кривдників сигналом про допущені порушення та неправомірну поведінку, а також застерегти від більш суворих наслідків у разі повторного вчинення протиправних дій відносно членів сім’ї.

Такі картки містять інформацію про відповідальність за домашнє насильства, у тому числі систематичне його вчинення, а також спеціальні заходи з попередження домашнього насильства, які дозволяють ізолювати кривдника від потерпілої особи та заборонити йому перебувати за місцем спільного проживання з жертвою.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 29 листопада, у рамках всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» в Миколаєві скульптуру нареченої біля Палацу урочистих подій огорнули помаранчевою тканиною (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube