В Миколаєві урочисто погасили марку до 100-річчя Миколаївського академічного художнього драматичного театру України (ФОТО)


22:1201.12.2022

Як повідомляло Інше ТВ, Зовсім «дорослий»: сьогодні Миколаївському академічному художньому драматичному театру виповнилось 100 років.

Вітали колектив театру в приміщенні «Сцени в укритті», яка розмістилась в бомбосховищі.

Привітала акторів і голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, про що вона написала на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Творчий колектив нашого Миколаївського академічного художнього драматичного театру, який з перших днів війни тримає культурно-волонтерський фронт, сьогодні відзначав 100-річчя… Багато працівників театру з початку повномасштабного вторгнення залишились у прифронтовому Миколаєві та, перекваліфікувавшись на швачок, почали шити державні прапори. Деякі з акторів пішли до тероборони. Попри постійні обстріли росіянами театр не припиняв роботу, відкривши «Сцену в укритті», де актори радують мешканців нашого міста-героя виставами та чекають на Перемогу», – зокрема написала голова облради.

Ганна Замазєєва відзначила працівників театру грамотами та подяками від Миколаївської обласної ради. А наприкінці заходу було урочисто погашено марку до 100-річчя Миколаївського академічного художнього драматичного театру.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube