В Миколаєві з’явилось друге укриття SafePlace (ФОТО)


17:3720.11.2022

В Миколаєві на зупинці «Океанівська» з’явилось друге укриття SafePlace.

Воно встановлено БФ «Юність 2.0» разом з компанією «Нова Пошта».

Про це повідомив голова БФ «Юність 2.0» та керівник проекту SafePlaceUA Ілля Блохін, передає Інше ТВ.

Товщина стін – 25 см, стелі – 30 см. Споруда має 10 сидячих місць, а загалом розрахована на 18 людей. Усередині є лави, розетки та освітлення.

На стінах укриття зображено мирне життя Миколаєва і візитівки міста – будівлі міської ради та шахового клубу, католицький костел, Шуховська вежа. Розписав споруду місцевий художник Дмитро Слєпуха.

Це перше укриття встановлене за фінансування «Нової пошти», але не останнє.

«Миколаїв – моє рідне місто, в якому мешкає багато знайомих та друзів. Щоразу, коли я чую про його обстріли, на серці стає особливо важко. Тож ми не могли оминути увагою цей проєкт. Навіть більше – укриття для Миколаєва стало першим, але не єдиним, адже в планах «Нової пошти» встановити подібні в інших містах. Наступним буде Харків», – розповіла Олена Плахова, директорка з управління репутацією «Нової пошти».

Додамо, що перше укриття в рамках проекту SafePlaceUA було встановлено  наприкінці вересня біля зупинки «Універсам».

Як повідомляло Інше ТВ, в Миколаєві встановили першу зупинку-укриття (ФОТО), і це був подарунок одеського бізнесмена і мецената Анатолія Редера.

Також повідомлялось, В Миколаївській ОВА показали встановлення в Миколаєві двох подарованих місту зупинок-укриттів (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube