У Миколаєві за тиждень ОСБ-плитами закрили більше 2,5 тис.кв.м віконних прорізів і відновили 25 покрівель багатоповерхівок (ФОТО)


13:1524.10.2022

У Миколаєві триває робота щодо відновлення житлових будинків та об’єктів інфраструктури, які були пошкоджені внаслідок агресії росії.

Про результати роботи протягом минулого тижня відзвітували в Миколаївській міській раді, передає Інше ТВ.

«Протягом минулого тижня ремонтували багатоповерхові та приватні житлові будинки. Зокрема, у 59 багатоповерхівках було закрито віконні прорізи загальною площею майже 2594 кв. м. Також було відновлено 25 покрівель загальною площею майже 3166 кв. м.

Адміністрації районів Миколаєва видали матеріали для відновлення покрівель 4-х будинків приватного сектору. Протягом тижня завершено роботи з ремонту покрівель 2-х приватних будинків – там російські терористи пошкодили майже 100 кв.м покрівлі. В одному будинку закрито OSB-литами віконні прорізи.

Крім того, було розпочато роботи з відновлення 500 кв.м. покрівлі виробничого приміщення в одному з районів Миколаєва», – йдеться в повідомленні міськради.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві почала працювати будівельна бригада з Житомира – «зашивають» пошкоджені російськими обстрілами вікна ОСБ-плитами (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube