В Миколаєві почала працювати будівельна бригада з Житомира – «зашивають» пошкоджені російськими обстрілами вікна ОСБ-плитами (ВІДЕО)


12:3724.10.2022

В Миколаєві почала працювати будівельна бригада з Житомира. Сьогодні вони «зашивають» ОСБ-плитами пошкоджені російськими обстрілами вікна в мікрорайоні Кульбакіно.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Дякую за допомогу нашому місту. Вона нам сьогодні вкрай потрібна, адже кількість будинків, які зазнають пошкоджень від обстрілів, постійно збільшується. Зазначу, що такі будівельні бригади з інших міст у нас працюють безкоштовно. Робітники отримують зарплати від своїх підприємств. Ми їх лише поселяємо та забезпечуємо харчуванням», – написав на своєму телеграм-каналі Олександр Сєнкевич.

Додамо, що це не перші добровільні помічники місту – вже відпрацювали команди з Одеси та Івано-Франківська, очікуються також з Луцька.

Як повідомляло Інше ТВ, За 2 тижні жовтня в Миколаєві ОСБ-плитами закрили 10 тис.кв.м віконних прорізів. Результати відновлення пошкодженої російськими обстрілами інфраструктури на Миколаївщині в цифрах (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube