За 2 тижні жовтня в Миколаєві ОСБ-плитами закрили 10 тис.кв.м віконних прорізів. Результати відновлення пошкодженої російськими обстрілами інфраструктури на Миколаївщині в цифрах (ФОТО)


14:1419.10.2022

За період з 3 по 17 жовтня у Миколаївській області продовжувалися роботи з відновлення приватних та багатоповерхових будинків, об’єктів інфраструктури, пошкоджених внаслідок російської агресії. Відповідні служби оперативно відновлювали об’єкти електро-, водо-, газо- та теплопостачання.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

місто Миколаїв:

За цей час у м. Миколаїв у багатоповерхових житлових будинках, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф, загалом було закрито майже 10 тис. кв. м віконних прорізів OSB-листами. Також відновлено 22 покрівлі на багатоповерхових будинках (понад 4 тис. кв. м).

Окрім цього, у м. Миколаїв у приватних житлових будинках було відновлено майже 160 кв. м покрівлі та закрито OSB-листами віконні прорізи.

Також відновлювальні роботи виконувалися й в миколаївських медичних закладах. Так, в одній із лікарень було замінено 58 склопакетів, інші вікна закриті плівкою та OSB-листами. Ще в двох медзакладах всі вікна були закриті OSB-листами та плівкою.

Наразі у Миколаєві продовжується відновлення освітньої інфраструктури, яка зазнала пошкоджень внаслідок обстрілів. Так, у чотирьох освітніх закладах зробили ремонт покрівлі (майже 300 кв. м).

Також комунальники у Миколаєві заасфальтували ті ділянки доріг, куди влучили російські ракети.

Баштанський район:

У м. Новий Буг Новобузької громади повністю відновлено покрівлю двоповерхового будинку, який зазнав пошкоджень внаслідок ракетного обстрілу, а це майже 370 кв. м металопрофілю. Також у населеному пункті для відновлення покрівлі в приватному будинку було використано 30 азбестоцементних хвилястих листів. Окрім цього, у двох адміністративних будівлях громади встановлено 29 вікон.

У с. Червона Долина, с-щі Широке та с-щі Поляна Широківської громади було закрито OSB-листами та плівкою 414 вікон у приватних будинках, які були пошкоджені після ворожих обстрілів.

У с. Новоолександрівка Інгульської громади було перекрито дах та закрито OSB-листами та плівкою вікна в приватних будинках.

У с. Інгулка Інгульської громади в одній з адміністративних будівель OSB-листами були перекрито пошкоджені скляні та металеві конструкції.

Миколаївський район:

У с. Червоне Воскресенської громади було закрито OSB-листами та плівкою 11 вікон у приватних будинках. Так само закрили вікна в одному з навчальних закладів населеного пункту та покрили прозорою плівкою покрівлю 150 кв. м. Пошкоджені вікна в будинку культури в смт Воскресенське також закрили OSB-листами.

Окрім цього, у с. Куцуруб та с. Парутине Куцурубської громади у приватних будинках закрито OSB-листами та плівкою 16 вікон. У громаді виконано аварійно-ремонтні роботи з відновлення електро-, газо- та водопостачання. Відповідно по електропостачанню були проведені роботи по встановленню електроопори та відновленню дротів, під’єднано 26 абонентів. По газопостачанню замінено вісім метрів газопровідної труби та відремонтовано її пошкоджені ділянки й в результаті під’єднано 13 абонентів, а по водопостачанню було замінено 10 м водопровідної труби, під’єднано 103 абоненти.

Первомайський район:

У селищі Арбузинка Арбузинської громади відновлено покрівлю у восьми приватних будинках та замінено скло у 42 вікнах.

Як повідомляло Інше ТВ, в кінці вересня заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков повідомив, що російськими обстрілами в Миколаєві було вибито 50 тисяч вікон – на цей час закрили ОСБ-плитами приблизно половину.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube