Поліція повідомила про підозру мешканці Миколаєва, яка у соцмережах підтримувала збройну агресію рф проти України


12:3511.10.2022

Поліцейські Миколаївського районного управління поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області викрили 55-річну місцеву мешканку, яка у соціальних мережах та месенджерах розповсюджувала публічні заклики щодо підтримки рішень та дій рф, а також виправдовувала та визнавала правомірними тимчасову окупацію частини території України.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Слідчі за погодженням з окружною прокуратурою міста Миколаєва повідомили жінці про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 Кримінального Кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників», санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, за півроку 2022 р. в Миколаївській області за результатами досудового розслідування до суду скеровано 6 обвинувальних актів у сфері боротьби зі злочинами проти основ Національної безпеки України, 7 – стосовно військовополонених.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube