На Миколаївщині за півроку зареєстровано на третину менше кримінальних правопорушень, ніж у минулому році (ІНФОГРАФІКА)


17:2407.10.2022

За 6 місяців 2022 року в Миколаївській області зареєстровано на 33,1% менше кримінальних правопорушень, ніж у 2021 році, – 8951 проти 13371.

Про це повідомив керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак на сесії Миколаївської облради, яка відбулась сьогодні, 7 жовтня, повідомили в пресслужбі прокуратури.

За словами Д.Казака, рівень розкриття кримінальних правопорушень є вищим від середнього показника по Україні: становить 37,7% проти 36,1% по державі за остаточними результатами досудового розслідування.

За півроку до суду скеровано 9 обвинувальних актів щодо 40 членів злочинних угруповань, якими вчинено 58 кримінальних правопорушень у сферах незаконного обігу наркотичних засобів, виготовлення та зберігання з метою збуту алкогольних напоїв, зайняття гральним бізнесом, порубки лісу, заволодіння грошовими коштами потерпілого шляхом обману, викрадення скрапленого газу, сутенерства та звідництва.

У бюджетній сфері до суду скеровано 15 обвинувальних актів, з ознаками корупції – 20, у сфері земельних правовідносин – 3.

Забезпечено участь у розгляді судами 58 справ про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. До адміністративної відповідальності притягнуто 38 осіб.

За результатами досудового розслідування до суду скеровано 6 обвинувальних актів у сфері боротьби зі злочинами проти основ Національної безпеки України, 7 – стосовно військовополонених.

Як повідомляло Інше ТВ, Ще троє прихильників «руського миру» з Миколаєва та області постануть перед судом



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube