Під час ракетного удару загинули члени сім’ї представника України в ООН Сергія Кислиці (ВІДЕО)


12:3811.10.2022

У США відбувається засідання Генеральної асамблеї ООН з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях та спроби РФ анексувати захоплені території України. Під час виступу постійний представник України в ООН Сергій Кислиця заявив, що Росія вбила деяких членів його родини, його близькі перебували у житловому будинку, який потрапив під російський ракетний удар 10 жовтня.

Про це він сказав під час засідання Генасамблеї ООН.

“Мій день почався майже 14 годин тому, тому що моя країна зазнала нападу. Мої близькі родичі перебували в житловому будинку, який атакувала РФ. Росія вже вбила деяких членів моєї сім’ї і цієї жорстокості немає кінця”, – сказав Кислиця.

Він наголосив, що настав доленосний момент – або ООН відновить довіру до себе, або зазнає краху. Неможливо сподіватися на мир, поки існують божевільні диктатури, які використовують ракетний терор проти громадян та інфраструктури.

“Сьогодні терористична Росія обстріляла Київ та інші міста України не менше 84 ракет. Весь світ побачив знову справжнє обличчя терористичної держави. Програючи на полі бою, вона використовує методи залякування. Умисний напад на цивільних – це військовий злочин”, – констатував Кислиця.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube