Помер відомий миколаївський тренер з боксу Сергій Корчинський


14:2829.09.2022

Заслужений тренер України, миколаївець Сергій Корчинський помер у віці 59 років. 

Про це повідомляють «НикВести» з посиланням на родичів померлого.

Як повідомляло Інше ТВ, 13 квітня 2018 року у дворі будинку №45 по вул. Театральною у Миколаєві виник конфлікт між Сергієм Корчинським та 36-річним чоловіком, якимось Кареном Саркісяном. Нападник завдав Корчинському вісім ударів кулаком по голові, завдавши йому закритої черепно-мозкової травми, перелому основи черепа, забиття головного мозку важкого ступеня.

Після чого злочинець втік із місця події, виїхав до Росії (по деяким даним – на територію Криму).

Зловмисника було оголошено у міжнародний розшук, а у березні 2020 року його було затримано співробітниками Інгульського відділу поліції та Миколаївської місцевої прокуратури №2. Тоді стосовно підозрюваного було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави. Йому інкримінували скоєння злочину за ч.1 ст 121 КК України, тобто умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя на момент заподіяння.

Сергій Корчинський тривалий час перебував у комі, а потім кілька місяців проходив реабілітацію.

Сергій Корчинський за свою кар’єру виховав багатьох миколаївських боксерів, найвідомішим із яких став Сергій Дерев’янченко, який претендує на звання чемпіона світу. У 2013 році Корчинського визнали найкращим тренером Всесвітньої серії боксу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube