Ворог намагається відновити рух через річку Дніпро – ОК «Південь» (ВІДЕО)


15:5227.09.2022

Обстановка на Південнобузькому напрямку у нашій зоні відповідальності залишається складною, але контрольованою.

Більш докладно про ситуацію станом на 14.00 27 вересня – у зведенні Оперативного командування «Південь», передає Інше ТВ.

Протягом ночі наші підрозділи наносили ракетно-артилерійські та авіаційні удари по районах зосередження ворожих сил та їх засобах протиповітряної оборони.

Противник продовжує проводити перегрупування військ, здійснює вогневе ураження у напрямку позицій Сил оборони з метою стримування дій наших підрозділів. Продовжуються спроби відновити рух через річку Дніпро.

Протягом ночі завдано 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі Миколаєва. Двома реактивними снарядами системи залпового вогню «Смерч» влучено в центр міста. Уражено паркову зону, житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури та сервісну зону. Ближче до світанку 6 ракет системи С-300 скеровано по промисловій зоні Миколаєва та поблизу школи. Виникла пожежа складських приміщень, пошкоджено будівлю освітнього закладу. Загиблих та постраждалих немає.

Зранку 3 ворожі дрони-камікадзе були спрямовані по портовій інфраструктурі Очакова. Всі три збито силами протиповітряної оборони.

Ракетно-артилерійськими обстрілами ворог тероризував Нікопольщину протягом ночі. Майже 90 снарядів різних систем та калібрів вдарили по трьох громадах. В Нікополі пошкоджено 15 приватних житлових будинків та кілька господарчих споруд. У Марганці пошкоджено 10 приватних житлових будинків, дитяча спортивна школа, газогін та лінія електропередач. Людських втрат та постраждалих нема.

Нашою авіацією та підрозділами ракетно-артилерійських військ виконано понад 140 вогневих завдань, зокрема, нанесено удари по пункту розгортання ЗРК «Бук-М3» в Бериславському районі та по зосередженню озброєння та техніки неподалік Любимівки в Каховському районі. Підтверджені втрати ворога складають 8 рашистів, буксирований міномет 120 калібру та БМП. Решта ворожих втрат дорозвідується.

Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі продовжує укриватися в ракетобезпечному районі, за мисом Тарханкут, і складається з 13 кораблів та катерів, серед яких 3 надводних і 1 підводний носії крилатих ракет. 28 високоточних далекобійних ракет напоготові.

На Одещині спецслужбами виявлено та затримано агента рф, який “наводив” удари дронів-камікадзе. Зрадник активно “афішував” серед оточуючих свої прокремлівські погляди. В телефоні чоловіка знайшли листування з кураторами та докази дій, за які передбачено кримінальну відповідальність, йдеться про державну зраду. Він встановлював точні координати блокпостів та об’єктів критичної інфраструктури. Затриманий злочинець на спробі передачі закритих відомостей до росії.

Загроза авіаційних та ракетно-артилерійських ударів, ударів з використанням БпЛА та діяльності прихованих ворожих елементів залишається актуальною.

Як повідомляло Інше ТВ, Рашист під Херсоном: “Буду молиться за ранение, мужику под Изюмом осколок в ж*пу прилетел – он плакал и смеялся от счастья” (АУДІО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube