Владі Миколаївської і ще 7 областей уряд надав можливість забезпечити жителів прифронтових територій дровами за державний рахунок


16:0927.09.2022

На територіях, прилеглих до зон проведення бойових дій, влада забезпечить мешканців безоплатною деревиною, щоб кожна сім’я мала можливість зігріти оселю протягом осінньо-зимового періоду.

Витрати на закупівлю та доставлення деревини ОВА компенсують шляхом перерозподілу субвенції з державного бюджету. Відповідну ініціативу Мінреінтеграції сьогодні, 27 вересня, підтримав уряд.

Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції ТОТ України, передає Інше ТВ.

Передбачено надання можливості обласним військовим адміністраціям Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської та Чернігівської областей, території яких прилеглі до зони проведення воєнних (бойових) дій, забезпечити населення цих територій деревиною паливною на період опалювального сезону.

Реалізація проєкту буде здійснюватися в межах видатків, передбачених Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, в обсязі 562,5 млн грн.

Як повідомляло Інше ТВ, Примусова евакуація з Миколаєва зараз навіть не обговорюється – начальник Миколаївської ОВА



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube