Воєнна зима. «Миколаївоблтеплоенерго» обіцяє подавати теплоносій до всіх житлових будинків, де це можливо


16:0605.09.2022

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» подаватиме теплоносій до всіх житлових будинків, де це можливо. Мова не йде лише про зруйновані будівлі.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці підприємства, передає Інше ТВ.

“Чому? Тому що температура в приміщеннях нижче +14 вже може з великою вірогідністю мати негативний вплив на будівельні конструкції через брак відповідного обміну та вологості повітря. Відсутність опалення житлових будинків також може стати чинником, що призведе до виходу з ладу внутрішньобудинкового обладнання, перш за все – трубопроводів опалення та радіаторів”, – зазначає директор ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов, додаючи, що заміна цього устаткування буде коштувати набагато більше, ніж платіжка за тепло.

Керівник теплопостачального підприємства також наголошує, що місто готується до різних варіантів розвитку подій в умовах війни.

“ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» буде робити все можливе, щоб опалювальний сезон у Миколаєві почався вчасно і теплоносій було подано до житлових будинків. Ми розуміємо всі ризики, всі можливі варіанти розвитку подій – готуємося до них. Але з відкритими вікнами від спеки в квартирі опалювальний сезон точно не пройде. Ми маємо вчитися бути економними та виваженими у питаннях теплоспоживання, я наголошую на цьому повсякчас. Тому до опалювального сезону мають готуватися не лише теплопостачальник та керуюча компанія, а й самі містяни. Елементарні речі також допоможуть мінімізувати тепловтрати в квартирі. Має бути командна робота”, – каже Микола Логвінов.

Як повідомляло Інше ТВ, Україна накопичила достатньо газу для помірної зими, ризик в іншому – Оператор ГТС



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube