Своїх не кидаємо! Миколаївського морпіха евакуйовано з тимчасово окупованої території (ВІДЕО)


11:2528.08.2022

Командування морської піхоти в співпраці ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та 36 окремою бригадою морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського успішно провели спецоперацію, в ході якої з тимчасово окупованої території було евакуйовано морського піхотинця бригади.

Про це повідомили у пресслужбі 36 ОБрМП, передає Інше ТВ.

«На початку березня, перебуваючи в зоні ведення бойових дій, наш побратим отримав поранення та потрапив в оперативне оточення. До проведення операції перебував у патріотично налаштованого місцевого населення. ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях було доставлено морського піхотинця до «сірої зони», де спецпідрозділом морської піхоти проведена евакуація на підконтрольну територію України. 36-та окрема бригада морської піхоти, Командування морської піхоти, Командування Військово-морських Сил залучає всі свої сили та вміння щодо евакуації наших військовослужбовців. Також проводяться перемовини щодо повернення морпіхів бригади з полону країни агресора», – зазначив командир бригади полковник Віктор Сікоза.

Ексклюзивні кадри евакуації морпіха з тимчасово окупованої території:

Як повідомляло Інше ТВ, «Ми обов’язково зробимо все або навіть більше, щоб повернути всіх наших хлопців та дівчат з полону» – командир миколаївських морпіхів Віктор Сікоза (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube