На Миколаївщині за добу зареєстровано 4 «мирних» пожежі (ФОТО)


08:1828.08.2022

Протягом доби, 27 серпня, на території Миколаївської області зареєстровано 4 пожежі, які не пов’язані із веденням бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, вранці в с. Привільне Привільнянської територіальної громади Баштанського району загорілася господарча будівля на території приватного домоволодіння. Рятувальників про це сповістили о 06:59. Вогнеборці місцевої пожежної команди “Привільне” пожежу ліквідовано о 09:40 на площі 40 кв. м, причина встановлюється. Від вогню врятовано поруч розташований житловий будинок.

О 18:09 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ у смт Єланець Вознесенського району. На місце виїхав черговий караул 15 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону. О 18:30 загоряння ліквідовано на площі 4 кв. м, причина встановлюється.

Двічі минулої доби горіли суха трава та сміття на відкритих територіях. Один епізод стався за межами с. Петрівка Новобузької ТГ Баштанського району (площа 2 га, ліквідовано відділенням 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ), другий — на території садового товариства в смт Пересадівка Воскресенської ТГ Миколаївського району (площа 80 кв. м, ліквідовано вогнеборцями 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ). В обох випадках причиною стало необережне поводження з вогнем.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування минулої доби здійснено 2 виїзди для ідентифікації виявлених вибухонебезпечних предметів, вилучено 2 боєприпаси.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині після зливи затопило село (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube