Нічні вибухи в Миколаєві та Харкові. Що відомо (ВІДЕО)


06:1922.08.2022

Російські окупанти в ніч на понеділок, 22 серпня, знову вдарили по Харкову та Миколаєву. У містах пролунала серія вибухів.

Місцева влада поки що офіційно не коментувала обстріли. Проте місцеві жителі писали про вибухи у соціальних мережах, інформує OBOZREVATEL.

Так, у Харкові повітряну тривогу оголосили о другій годині ночі. О 2:50 у Telegram-каналі “ХС Харків” повідомили про кілька вибухів. Ракети, як передбачається, запускали із Бєлгородської області Росії.

Канал “Новини Миколаєва” в Telegram повідомив, що в місті близько 3 години ночі пролунали гучні вибухи. Щонайменше було чути шість вибухів.

На опублікованих у мережі відео чути, що звуки були дуже сильними, у будинках вилітали вікна.

Зазначимо, що у Миколаєві близько 23:00 також пролунали вибухи. Російські окупанти вкотре атакували українське місто. Місцеві жителі у соціальних мережах повідомили, що нарахували щонайменше чотири гучні вибухи. У цей час повітряну тривогу у місті не оголошували.

У Харкові також були вибухи – під ворожий вогонь потрапив Київський район міста. За словами Терехова, попередньо зафіксовано три прильоти.

“Є попередня інформація про пожежу на одному з нежитлових об’єктів та у приватному будинку”, – додав він. Постраждала одна людина.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ знищили 2 установки С-300, в Баштанці «Смерч» зруйнував будинок, – ОК “Південь” (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube