ЗСУ знищили 2 установки С-300, в Баштанці «Смерч» зруйнував будинок, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


05:1222.08.2022

Продовжуючи ведення бойових дій на облаштованих рубежах оборони, ворог використовує авіацію та ракетне озброєння для завдання дистанційних ударів та психологічного тиску. По позиціях наших підрозділів вздовж лінії зіткнення ворог здійснив 5 авіаційних ударів. Без наших втрат. А по Баштанці випустив реактивний снаряд з системи залпового вогню «Смерч». Зруйновано приватний будинок, поранено дитину.

Реактивними снарядами системи залпового вогню “Ураган” обстріляно Зеленодольськ. Загинула одна, поранено шість цивільних людей. Зруйновано і пошкоджено кілька приватних будинків.

Нашою авіацією нанесено 2️⃣ удари по опорному пункту, скупченню живої сили, озброєння та техніки в районах Олександрівки й Бурханівки.

В рамках виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами посилено вогневий контроль і відкореговано пропускну спроможність Каховського мосту. Окупаційним військам завдано втрат у кількості 2️⃣0️⃣ рашистів, 1️⃣ корпусної самохідної гармати типу «Гіацинт-С», 1 самохідної гаубиці «Мста-С», 2️⃣ пускових установок С-300, 1️⃣ радіолокаційної станції підсвітлення й наведення, а також мобільний радіолокаційний комплекс виявлення аеродинамічних і балістичних об’єктів «Небо-М», 2️⃣ буксированих міномети 120-го калібру, 3️⃣ одиниці броньованої техніки. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

Корабельне угруповання в Чорному морі нарощує свою присуність до загальної кількості у 1️⃣4️⃣ одиниць, які тримаються на розрахунково безпечній відстані за мисом Тарханкут. При цьому напоготові 5️⃣ носів ракет типу “Калібр” із загальною кількістю понад 3️⃣0️⃣, та 1️⃣ вдк.

Понад вечір на узбережжі Одещини знищено контрольованим підривом ще одну морську міну, що штормове море принесло до берега.

Враховуючи всі загрози і ризики, що несе із собою нагнітання обстановки в регіоні, не наражайте себе на небезпеку, будьте свідомими і мудрими, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дотримуйтесь алгоритму і правил дій, не довіряйте фейкам і сумнівним джерелам інформації. Довіряйте силам оборони та не сповіщайте ворога про їх дії заради вашої безпеки та захисту.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube