Мер Миколаєва розмістив ще одне відео можливої мішені россіян: переконує агресора, що в дитсаду не ховаються ЗСУ


16:0818.08.2022

Так зване “міністерство оборони” рф в черговий раз назвало свою майбутню мішень в Миколаєві: дитячий садок №117. Россіяне стверджують, що в дитячому садочку “Калинонька”, що розташований на 2-ій Поперечній, поряд зі станцією переливання крові, розміщені військові, що там є позиції артилерії та склади боєприпасів.

Вже неодноразове після таких заяв слудівали ракетні удари по об’єктам соціальної інфрструктури міста.

Мер Миколаєва Олександр Сенкєвич розмістив сьогодні в соцмережах відео, зняте в цьому дитсаду.

– Сьогодні зранку ми зняли відео, у якому чітко видно, що нічого подібного тут немає. Що цей садок порожній. Раніше, у березні-квітні, тут тимчасово проживали біженці з Херсонщини та миколаївці, чиї будинки були зруйновані. Вони всі вже виїхали з Миколаєва. Тепер працівники садочка приходять сюди лише попрацювати з документами і доглянути територію, – пише мер. – В тому, що рашисти обстрілюють мирне населення та цивільні об’єкти, ми сумніву не маємо. Але щоразу повинні показувати і світу, що в нас відбувається. Щоб жодна країна про це не забувала і лише посилювала допомогу Україні.

Нагадаємо, раніше  россійське воєнне відомство заявило, нібито на території Черноморського універсітету ім.П.Могили розташована база ТРО та бронетехніка. Тоді на місцевому телеканалі було розміщено відзняте одним файлом двогодинне відео універсітету, який займався набором абітурієнтів.

Але россіян це не зупинило: 17 серпня, вночі, під час ракетного обстрілу Миколаєва, дві россійські ракети С-300 вдарили по універсітету.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube