Армія рф погрожує ударом по ЧНУ в Миколаєві, нібито через наявність бронетехніки та боєприпасів – універсітет спростував це відеодоказом (ВІДЕО)


18:5609.08.2022

Россійське міноборони заявило про нібито наявність на території Чорноморського національного універсітету ім.П.Могили в Миколаєві бронетехніки, запасів боєприпасів та підрозділу ТРО.

Нагадаємо,  напередодні того, як по головній будівлі НУК імені адмірала Макарова було завдано ракетного удару, в російському “міннападі” також стверджували, що там начебто ховаються «нацисти» та схований склад боєприпасів.

Армія рф погрожує ударом по ЧНУ в Миколаєві, нібито через наявність бронетехніки та боєприпасів - універсітет спростував це відеодоказом (ВІДЕО) 1
Армія рф погрожує ударом по ЧНУ в Миколаєві, нібито через наявність бронетехніки та боєприпасів - універсітет спростував це відеодоказом (ВІДЕО) 3

Знімальна група миколаївського телеканалу «МАРТ» побувала в будівлі університету і зняла “одним кадром” приміщення всередині закладу. Відео в повному обсязі, майже 2 години, розміщено на Youtube-каналі телеканалу.

– Пропоную переглянути відео, яке ми зняли сьогодні, 9 серпня. В університеті йде набір студентів. Там працює приймальна комісія, яка дає абітурієнтам консультації та допомагає їм подавати свої електронні заяви. Випускники приносять здавати до бібліотеки книги та підписують обхідні листи, отримують свої дипломи. Працює відділ кадрів, бухгалтерія. З 15 серпня викладачі почнуть виходити з відпусток та готуватись до занять. У школі техпрацівники доглядають територію закладу. Вчителі готуються до дистанційної роботи. Учні, що залишилися в Миколаєві, здають минулорічні підручники і беруть собі книги на наступний навчальний рік, – написав міський голова Олександр Сенкєвич.

Також він наголосив, що ні військової техніки, ні боєприпасів, ні самих військовослужбовців у цих навчальних закладах немає.

– Цього всього не було й у школах та університетах, які росіяни розгромили у нашому місті з початку повномасштабної війни. Це відео – чергове підтвердження того, що російські терористи цинічно обстрілюють цивільні об’єкти та житлові квартали, перш ніж, звичайно ж, збрехавши про якісь військові бази. Але проти їхньої пропаганди у нас є правда, – підкреслює мер.

Як повідомляло Інше ТВ, 15 липня в Миколаєві зранку росіяни розбомбили 2 найбільших університети (ВІДЕО).

В НУК практично не вціліло жодної аудиторії, а в «Сухомлинці» довелось обвалити  частину надбудови (ФОТО, ВІДЕО).

Ректор Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Євген Трушляков заявив, що російські війська обстріляли головний корпус університету, але він не має сумнів, що виш працюватиме.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube