За добу на Миколаївщині росіяни обстріляли 4 громади, поранена одна людина


08:1118.08.2022

Знов під обстріли потрапляли громади Миколаївського та Баштанського районів.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 18 серпня, передає Інше ТВ.

Миколаївський район:

Вчора, 17 серпня, орієнтовно о 10:30, внаслідок ворожих обстрілів в с. Червоне Воскресенської громади зазнала поранень одна людина та пошкоджено житловий будинок.

Ввечері, 17 серпня, орієнтовно о 17:20, зафіксовано обстріл с. Шевченкове Шевченківської громади. Є пошкодження житлових будинків та господарських споруд. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Вчора, 17 серпня, близько з 10:30 по 13:00, та сьогодні, 18 серпня, орієнтовно о 06:00, були обстріли за межами с. Широке Широківської громади. Влучання були в сільськогосподарські будівлі. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював 18 населених пунктів, завдав авіаударів біля 3-х населених пунктів і вів активну розвідку безпілотником – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube