На Миколаївщині за добу було три «мирні» пожежі (ФОТО)


08:3118.08.2022

Пожежі гасили у Вознесенському та Миколаївському районах, а також в місті Миколаєві.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 07:57 17 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу вантажного мотоцикла Зубр-Horse НТ-200 по провулку Медовому с. Новосілка Прибужанської територіальної громади Вознесенського району. Відділення місцевої пожежної охорони “Мартинівка”, прибувши на місце з’ясувало, що транспортний засіб знаходиться у господарчий будівлі. О 08:13 пожежа локалізована та о 08:20 ліквідована на площі 2 кв. м, її причина встановлюється. Вогнем пошкоджена господарча споруда та врятовано житловий будинок, розташований поруч.

Через влучення блискавки загорівся дах двоповерхового житлового будинку на вул. Ольвійській с. Парутине Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Рятувальники 22 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пожежу о 09:25 локалізували та о 10:10 ліквідували на площі 50 кв. м.

Пожежу електропроводки завантажувальної машини в металевій прибудові ліквідували рятувальники 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 3 кв. м на вул. Проеєктній м. Миколаєва.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацьовано 8 повідомлень про виявлення на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 6 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині росіяни обстріляли 4 громади, поранена одна людина



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube