Пріоритети фронтового міста: КП “Миколаївські парки” збирається освоїти ще 14 мільйонів


19:0710.08.2022

Комунальне підприємство “Миколаївські парки” у серпні оголосили три тендери майже на 14 млн.грн. Це на додаток до тих 16 млн.грн., контракти за якими підприємство, що існує лише на бюджетні кошти, вже уклало від початку війни.

Як повідомляє ІншеТВ з посиланням на інформацію сервіса ProZorro, КП “Миколаївські парки” оголосило три конкурси:

послуги з видалення дерев, санітарної, омолоджувальної обрізки дерев та корчування пнів на території міста Миколаєва – на 3 млн. 343 тис. 862 грн.,

догляд за об’єктами благоустрою зеленого господарства, розташованих на території Центрального району (зонування №1)4 млн. 317 тис. 298 грн.,

догляд за об’єктами благоустрою зеленого господарства, розташованих по пр. Центральному 6 млн. 308 тис. 333 грн.

Нагадаємо, лише місяцем раніше КП “Миколаївські парки” уклали угоду з ТОВ “НІКОЕНЕРГОМОНТАЖ” на корчування 842 пнів в місті за 1 млн. 825 тис. 320 грн.

Саме таку кількість знесених в місті тополів – 842 штуки – називав Дмитро Чучмай. Нагадаємо, тополі зносили на весні, нібито для облаштування блиндажів.

Як ми повідомляли раніше, від початку року КП “Миколаївські парки” уклали угод на близько 40 млн.грн., з них понад 15 млн.грн. розписані вже після початку повномасштабної війни з Россією. При цьому соцмережі з’являлося відео, як на ці гроші комунальники “косять” пил на пересохлих без поливу газонах.

Нагадаємо, у січні мерія, без згоди депутатів, передала до того «пустому» КП «Миколаївські парки» майже всі арки и сквери Миколаїва:  263 зелених зон та 532 об’єкта благоустрою (зелені насадження).

Напередодні війни директором КП «Миколаївські парки» був призначений Дмитро Чучмай з Маріуполю. Його заступником став скандальновідомий Олександр Брижатий, колишній заступник директора Департамента ЖКГ, один з фигурантів «справи про Соборну».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube