Продуктову картку в Миколаєві можна оформити протягом двох тижнів – мер міста


17:2631.05.2022

Продуктову картку, за якою в Миколаєві будуть роздавати хліб і консерви за програмою ООН, можна оформити протягом двох тижнів.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Друзі, бачу черги біля пунктів видачі карток для отримання безкоштовного хліба і консерви. Щодня Миколаїв обстрілюють касетними та артилерійськими снарядами. Очевидно, що скупчення людей можуть призвести до непоправних людських жертв.

Тому хочу ще раз прояснити для вас декілька важливих моментів.

Картки видаються лише для отримання хліба і консерви за програмою ООН. Інші види гуманітарної допомоги видає Департамент праці та соціального захисту населення м. Миколаєва окремим категоріям жителів. Подробиці тут: https://www.facebook.com/100050265078591/posts/509202214098610/?d=n

Систему карток ми ввели через те, що зафіксували багато випадків, коли одні й ті самі люди за день отримують хліб і консерви у декількох пунктах або по декілька разів, а потім їх продають (це питання ми передамо на розгляд правоохоронців).

Роздачу допомоги за карткою розпочнемо у четвер, 2 червня. Але отримати картку можна ще протягом двох тижнів (за потреби – продовжимо). Будь ласка, не утворюйте черг!

Набір (хліб + консерва) видаватимуть на одну картку раз у три дні», – написав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, із вчора у Миколаєві почали оформлювати продуктові картки: люди стоять в величезних чергах (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube