Гарна новина від Ганни Замазєєвої: “На Миколаївщині запрацює один з 6 мобільних шпиталів, які Україні передали з Нідерландів” (ФОТО)


08:3929.05.2022

На Миколаївщині розгорнуть мобільний шпиталь – він вже в дорозі.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

– Тепер про це вже можна говорити конкретніше. Завдяки позиції голови Комітету з питань здоров’я нації Михайла Радуцького, на Миколаївщині запрацює один із шести мобільних шпиталів, які Україні передали з Нідерландів. Шпиталі були передані на баланс СБУ і запрацювали на Заході країни. Однак, після звернення нашої медичної спільноти до голови Комітету з питань здоров’я нації ВР було прийняте рішення про переміщення одного з них в наш регіон.

Гарна новина від Ганни Замазєєвої: "На Миколаївщині запрацює один з 6 мобільних шпиталів, які Україні передали з Нідерландів" (ФОТО) 1
Гарна новина від Ганни Замазєєвої: "На Миколаївщині запрацює один з 6 мобільних шпиталів, які Україні передали з Нідерландів" (ФОТО) 3

Цей медичний об’єкт повністю автономний: може працювати без електропостачання на генераторах, забезпечений витратними матеріалами на рік роботи. Завдяки підключенню до інтернету через StarLink лікарі можуть консультуватися з колегами з інших країн.

Ще раз хочу висловити подяку голові комітету ВР з питань здоров’я нації Михайлу Радуцькому за підтримку Миколаївщини та керівництву СБУ за розуміння необхідності такого об’єкта саме в нашій «прифронтовій» області!”, – повідомила Ганна Замазєєва.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube