За вечір і ніч енергетики Миколаївщини повернули світло ще в 1,3 тисячі домівок


11:0111.01.2024

Енергетики Миколаївщини працюють над ліквідацією наслідків негоди.

Що вдалось зробити станом на ранок 11 січня, повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

«Ось і позаду чергова ніч, що ми провели за відновленням електроживлення після негоди. Тішить, що ця титанічна робота має свої видимі результати – після декількох діб очікування ще близько 1300 родин сьогодні прокинулися в домівках зі світлом!

3 20 години середи до 8 ранку сьогоднішнього дня нами заживлено 8 населених пунктів+1 частково. Цим ми закрили питання по 2 з 4 громад, що найбільше постраждали через погодні вибрики.

Тепер всі сили зосереджені у 2 районах з максимальними пошкодженнями мереж. Працюємо!», – мовиться в повідомленні.

Додамо, що 4 українських обленерго допоможуть миколаївським енергетикам скоріше подолати наслідки негоди. Так, з «Черкасиобленерго» приїдуть 4 бригади з автовишками та бурильно-крановими установками, з ДТЕК «Одеські електромережі» та «Хмельницькобленерго» – по 2 бригаді зі спецтехнікою, «Запоріжжяобленерго» – одна бригада з власним авто та автовишкою. Також знайшли можливість допомогти і у «Харківобленерго», готові вирушити на допомогу і з «Тернопільобленерго».

Як повідомляло Інше ТВ, за позаминулу ніч енергетики Миколаївщини повернули світло понад 2 тисячам споживачів, але робота продовжується.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube