За добу рятувальники Миколаївщини двічі тушили пожежі в житлі (ФОТО)


12:2928.02.2023

27 лютого та в ніч на 28 рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області двічі залучались до гасіння пожеж. 

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 27 лютого о 19:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Шкільній с. Щербані Дорошівської територіальної громади Вознесенського району горить житловий будинок.
На місце направлено друге відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та місцеву пожежну охорону “Щербані”. Спільними зусиллями рятувальники о 21:00 ліквідували пожежу на площі 5 кв. м, її причина встановлюється. 

О 05:06 рятувальників сповістили про пожежу в квартирі на вул. Вокзальній с. Станційне Новобузької територіальної громади Баштанського району. По прибуттю чергового караулу 20 ДПРЧ встановлено, що зайнялось на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. О 06:30 пожежу ліквідували на площі 25 кв. м. Завдяки оперативним діям від повного знищення вдалось врятувати квартиру, її причина встановлюється. Додатково залучались співробітники поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”. 

Всього від ДСНС працювало вісім осіб та дві одиниці техніки. 

Як повідомляло Інше ТВ, 26 лютого на території Миколаївської області зареєстровано чотири пожежі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube