На Миколаївщині під час розпиття спиртного 41-річний чоловік отримав від свого товариша по чарці удар ножем в шию (ФОТО)


12:4628.02.2023

До відділення поліції №1 Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що мешканець Софіївської територіальної громади заподіяв тілесні ушкодження своєму знайомому. Медики зафіксували у постраждалого ножове поранення шиї.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між 41-річним потерпілим та його 36-річним товаришем виникла сварка, під час якої молодший із чоловіків схопив ножа і завдав ним удар в область шиї. З місця події потерпілого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу.

36-річного зловмисника оперативники доставили до відділення поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж – та направили його на експертне дослідження.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України “Замах на умисне вбивство”. 

Нині затриманому оголошено про підозру у скоєні злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляло Інше ТВ, Поліцейські Миколаївщини затримали двох мешканців сусідньої області, які на замовлення за $500 підпалили майно мешканки Первомайська (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube