За минулу добу на Миколаївщині пожежі спалахували тільки в житлі


10:4627.02.2023

26 лютого на території Миколаївської області зареєстровано чотири пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 08:58 рятувальників сповістили про займання в одній із кімнат приватного житлового будинку по вул. Академіка Ігоря Курчатова м. Первомайськ. На місце виїхали відділення 23 державної пожежно-рятувальної частини  Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 09:18 пожежу ліквідували на площі 2 кв. м, її спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.
 
Пізніше на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку по вул. Шевченка с. Білозірка Первомайської територіальної громади Миколаївського району. На місце направлено відділення 16 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної охорони “Первомайське”. Спільними зусиллями пожежу вдалось ліквідувати на площі 50 кв. М, її спричинило коротке замикання електропроводки.

О 12:32 надійшло повідомлення про те, що по вул. Силікатній мкрн. Матвіївка м. Миколаєва загорілась дерев’яна обрешітка на прибудові до житлового будинку. О 12:56 пожежу ліквідували вогнеборці 1 ДПРЧ на площі 3 кв. м, її причина встановлюється. 

Згодом, о 16:47, на пункт зв’язку 5 ДПРЧ надійшло повідомлення про загоряння електрощитової на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Океанівській м Миколаєва. Черговим караулом підрозділу пожежу ліквідовано о 17:02 на площі 1 кв. м, її спричинило коротке замикання електропроводки. Додатково залучалась аварійна бригада АТ “Миколаївобленерго”

Загалом від ДСНС до ліквідації пожеж залучались 7 спецавтомобілей та понад 20 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, Лазня та 2,3 га відкритих територій – що за добу гасили рятувальники Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube