Рівень алкоголю в крові перевищував норму в 11 разів: в Миколаєві патрульні затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП (ФОТО)


13:1020.02.2023

Вчора, 19 лютого, близько 14-ї години, під час патрулювання Центрального району Миколаєва інспекторам надійшло повідомлення про ДТП на проспекті Центральному.

Заявник повідомив, що винуватець пригоди на автомобілі ВАЗ, ймовірно, перебуває у стані сп’яніння. Водії, які стали свідками події, утримували порушника до приїзду поліції.

Про це поінформували в УПП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись з горе-водієм, патрульні дійсно помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що чоловік погодився. Результат тесту становив 2.28 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на керманича декілька протоколів, а саме: протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

За минулі вихідні дні охоронці порядку виявили та склали 25 протоколів за ст. 130 КУпАП.

Як повідомляло Інше ТВ, 16 лютого у Миколаєві у ДТП постраждала малолітня дитина – поліцейські встановлюють автомобіль та розшукують водія, який зник з місця пригоди (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube