У Миколаєві у ДТП постраждала малолітня дитина – поліцейські встановлюють автомобіль та розшукують водія, який зник з місця пригоди (ФОТО)


13:3517.02.2023

Вчора, 16 лютого, приблизно о 20:20 невстановлений транспортний засіб, рухаючись в районі перехрестя вул. Садовій та пр. Центральному в Миколаєві, скоїв зіткнення із автомобілем «Ford», після чого зник з місця пригоди.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувань зазнала 53-річна пасажирка «Ford» та малолітній хлопчик 2020 року народження. Потерпілих із різними ступенями тілесних ушкоджень доставили до медичних закладів.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ ««Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Нині тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, на якому було скоєно ДТП.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, або які стали свідками чи зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або за телефонами 063-056-71-77, 102.

Як повідомляло Інше ТВ, 7 лютого легкова автівка на автодорозі «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ», неподалік с. Щасливе Березанської територіальної громади злетіла в кювет, водій згодом помер в лікарні (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube