Будинок, автомобіль, очерет та сміття – що гасили рятувальники Миколаївщини минулої доби


09:3813.02.2023

12 лютого підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано чотири пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, вранці, о 06:34 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Антіпіна смт Костянтинівка Южноукраїнської територіальної громади Вознесенського району. На місце направлено відділення 25 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що горить перекриття. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось швидко приборкати вогонь. О 07:00 пожежу ліквідовано на площі 3 кв. м.

Об 11:24 рятувальників сповістили про те, що по вул. Перемоги в с. Таборівка Бузької ТГ Вознесенського району загорівся очерет та чагарники на відкритій території. Силами вогнеборців 12 ДПРЧ о 12:40 пожежу ліквідовано на площі 3000 кв. м.

У м. Миколаєві вдень загорілось сміття в контейнері на розі вулиць Великій Морській та Садовій. Рятувальників про це сповістили об 11:52. Вогнеборці 2 ДПРЧ підручними засобами ліквідували займання об 11:59 на площі 0,5 кв. м.

Ввечері, о 20:05, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Веселій с. Новоінгулка Костянтинівської ТГ Миколаївського району загорівся гараж та автомобіль ВАЗ 21099, який знаходився у приміщенні. На місце виїхав черговий караул 21 ДПРЧ. Вогнеборці загасили пожежу о 21:50 на площі 20 кв. м, врятувавши від вогню житловий будинок та господарчу споруду, розташовані поруч.

Майже в усіх випадках причини пожеж наразі встановлюються, окрім очерету, — він загорівся через підпал.

Загалом від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 12 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, позаминулої доби на Миколаївщині було 13 пожеж, зокрема одна – через російські обстріли. На пожежах загинув чоловік, але вдалося врятувати жінку (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube