На добу на Миколаївщині було 13 пожеж, зокрема одна – через російські обстріли. На пожежах загинув чоловік, але вдалося врятувати жінку (ФОТО)


11:3612.02.2023

Протягом доби 11 лютого вогнеборці загасили 13 пожеж, з них: 1 – внаслідок обстрілу, 2 – на об’єктах, 6 – в житловому секторі, 4 – в екосистемах, які призвели до загибелі 1 людини, та 1 людину було врятовано.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, вночі о 00:00 внаслідок ворожого обстрілу та влучення уламків боєприпасів загорілись речі в металевому гаражі у м.Очакові. На площі 5 кв. м пожежу загасили вогнеборці 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Пожежа залишків дизельного пального на площі 25 кв. м ліквідована вогнеборцями 20 ДПРЧ на вул. Української Народної Республіки м.Новий Буг Баштанського району. Її спричинило порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт. На місці пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка 1950 р.н. Додатково залучались аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго”, “Миколаївгаз”, бригада швидкої медичної допомоги, екіпаж поліції.

У с. Яструбинове Прибужанської територіальної громади Вознесенського району по вул. Центральній горів приватний житловий будинок. Про це на спецлінію 101 надійшло повідомлення о 19:50. На виклик прибуло чергове відділення 12 ДПРЧ та місцевої пожежної охорони «Мартинівка». О 21:00 вогнеборці загасили займання на площі 25 кв. м. На місці врятовано жінку, яку госпіталізовано до лікарні з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння.

В житловому секторі, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутового газового приладу та несправність димоходу пічного опалення загорівся приватний житловий будинок та літня кухня у м.Миколаїв та смт.Єланець. На площі 60 та 20 кв. м пожежі загасили відділення 3, 4 та 15 ДПРЧ.

Причини ще 2 пожеж у житловому масиві м.Миколаєва на вул. Шосейній та на вул. Богдана Хмельницького с.Бузьке Сухоєланецької ТГ Миколаївського району встановлюється. Їх загасили відділення 2 ДПРЧ та МПО «Бузьке».

На об’єктах підрозділи ДСНС загасили цієї доби дві пожежі.

Так, на вул. Шевченка с.Михайлівка Степівської територіальної громади Миколаївського району через коротке замикання електромережі загорівся продуктовий магазин. Про це до Служби порятунку інформація надійшла о 07:55. Відділенням 19 ДПРЧ пожежу ліквідовано на площі 10 кв. м.

А у м.Вознесенсько на вул Центральній горіла кав’ярня. Пожежу на площі 60 кв. м ліквідували двома відділеннями 12 ДПРЧ. Додатково працювали аварійні бригади АТ «Миколаївобленерго» та “Миколаївгаз”, екіпаж поліції.

Через необережне поводження з вогнем та підпали горіла суха трава та очерет у м. Первомайськ, смт Врадіївка, Нова Одеса на загальній площі понад 6 га.

На всі виклики забезпечено реагування підрозділів ДСНС. Загалом до гасіння залучалось 15 одиниць техніки та 60 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, за позаминулу добу на Миколаївщині горіли будинки і суха трава (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube