За добу рятувальники Миколаївщини тричі гасили пожежі в будинках


09:0012.01.2023

Минулої доби, 11 січня, рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області тричі залучались до ліквідації пожеж у житлових секторах.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

О 17:16 повідомили про пожежу на вул. Севастопольській м. Миколаєва. До місця направлено вогнеборців 2 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що сталась пожежа сміття в не експлуатованому будинку. Її ліквідували о 17:42 на площі 10 кв.м, причина встановлюється.

Про пожежу в житловому будинку на вул. Юності м. Первомайська Первомайської територіальної громади сповістили о 21:12. Її ліквідували двома відділеннями 23 ДПРЧ о 22:00 на площі 30 кв.м, її спричинило коротке замикання електромережі.

О 21:49 надійшла інформація про те, що горить перекриття житлового будинку по вул. Південній с. Шевченкове Баштанської ТГ. Рятувальники 7 ДПРЧ о 22:12 ліквідували пожежу о 23:00 на площі 5 кв. м. Причиною виникнення стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Всього від ДСНС працювало 16 осіб та чотири одиниці техніки.

Як повідомляло Інше ТВ, позаминулої ночі рятувальники Миколаївщини прибирали повалене дерево з дороги та витягали з переметів автівки з дорослими та дітьми (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube