Погана погода: вночі рятувальники Миколаївщини прибирали повалене дерево з дороги та витягали з переметів автівки з дорослими та дітьми (ФОТО)


08:5111.01.2023

На території Миколаївської області спостерігається погіршення погодних умов, яке супроводжується сильним поривчастим вітром. На дорогах подекуди утворились снігові перемети, ожеледь.

10 січня наслідки негоди відчули мешканці Вознесенщини.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 22:30 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-24 в районі с. Іванівка Южноукраїнської територіальної громади Вознесенського району через поривчастий вітер дерево впало на проїжджу частину. Рятувальники 25 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою бензопили прибрали дерево та звільнили шлях для проїзду транспортних засобів.

О 23:50 на пункт зв’язку 12 ДПРЧ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-24 біля с. Трикрати Вознесенського району в сніговому переметі застрягли три автомобілі. На місце виїхав черговий караул підрозділу на САРМ-В. За допомогою буксирувального троса рятувальники витягли автівки. Загалом в них перебувало 7 осіб, в тому числі 2 дитини.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян. Слідкуйте за прогнозами синоптиків, плануючи дальню поїздку, враховуйте усі ризики. Якщо все ж таки необхідно вирушити в дорогу, то укомплектуйте транспортний засіб усім необхідним: лопатою, мотузкою, аптечкою, зробіть запас води, наповніть бак пальним, зарядіть телефон та візьміть павербанк тощо. Це допоможе вам у разі складностей в дорозі. Бережіть себе та не наражайте себе на небезпеку!

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині сьогодні можуть бути і аварійні відключення світла – через вітер є обриви повітряних ліній



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube