Кількість загиблих в зруйнованій російською ракетою багатоповерхівці в Миколаєві збільшилась до 3-х (ФОТО)


15:2813.10.2022

На даний момент дістали третього загиблого – 39-річного чоловіка.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи у Миколаєві після нічного обстрілу тривають. За інформацією, під завалами перебуває ще 4 людей. Додатково залучено бульдозер КП “Миколаївелектротранс”, кран Liebherr Миколаївського глиноземного заводу та екскаватор ТОВ “ВIК”.

Станом на 14:30 залучено 9 одиниць техніки та 37 рятувальників. Допомогу громадянам надають психологи ДСНС, загін швидкого реагування Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Як повідомляло Інше ТВ, росіяни вночі знов воювали з мирними будинками в Миколаєві: у п’ятиповерхівці зруйновані вщент два поверхи, під завалами дитина. Згодом стало відомо, що  з-під завалів дістали дитину, пошуки ще 7 людей продовжуютьсяУ хлопчика, якого дістали з-під завалів будинку в Миколаєві, – численні травми і переломи. Потім з-під завалів зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки в Миколаєві дістали тіла двох загиблих – 31-річного чоловіка та 80-річної жінки (ВІДЕО, ФОТО, ОНОВЛЕНО).

Також повідомлялось, що в Миколаєві завершили пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети у рятувальну човникову станцію – тіло загиблого рятувальника деблоковано (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube