З-під завалів зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки в Миколаєві дістали тіла двох загиблих – мер (ВІДЕО, ФОТО, ОНОВЛЕНО)


13:1513.10.2022

Пошуково-рятувальна операція в Миколаєві на зруйнованій сьогодні, 13 жовтня, вночі російською ракетою п’ятиповерхівці продовжується.

На цей момент відомо про двох загиблих.

Про це поінформував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Наразі рятувальники деблокували тіла двох загиблих мешканців. Це чоловік (31 рік) та жінка (80 років). Пошуково-рятувальна операція триває», – написав на своєму телеграм-каналі мер.

За інформацією керівника пресслужби ГУ ДСНС України у Миколаївській області Іляни Пацюк, під завалами перебуває ще 5 людей. Додатково залучено бульдозер, кран Liebherr та екскаватор. Станом на 13:00 залучено 9 одиниць техніки та 37 рятувальників. Допомогу громадянам надають психологи ДСНС, загін швидкого реагування Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Як повідомляло Інше ТВ, росіяни вночі знов воювали з мирними будинками в Миколаєві: у п’ятиповерхівці зруйновані вщент два поверхи, під завалами дитина. Згодом стало відомо, що  з-під завалів дістали дитину, пошуки ще 7 людей продовжуються. У хлопчика, якого дістали з-під завалів будинку в Миколаєві, – численні травми і переломи.

Також повідомлялось, що в Миколаєві завершили пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети у рятувальну човникову станцію – тіло загиблого рятувальника деблоковано (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube